Uw woning verkopen met aandacht

Huispunt.com is al jaren actief in de regio Noord Brabant en heeft veel kennis binnen de huidige huizenmarkt. Als actieve makelaar in deze regio hebben we bewezen resultaten geboekt met onze klantgerichte aanpak. De wensen van onze klanten staan centraal en alles is mogelijk. Daarin ligt onze kracht.

Kiest u voor ons, dan kiest u voor een dienstverlening met een duidelijke meerwaarde en persoonlijke aandacht binnen het verkoopproces. Met onze ruime werkervaring zijn wij in staat om dat te realiseren wat voor u belangrijk is op woon- of werkgebied.

Sonday Dersuneli
06-11112801
Galgenbaan 13, 4615 AC
Bergen op zoom
Info@huispuntmakelaars.nl

Wij werken tegen eerlijke tarieven

Courtage bedraag bij huizen tot € 400.000 slechts 0,75%. boven de €400.000 slechts 0,5%.

Betrouwbare makelaar

Als lokale makelaar zijn wij bekend met de juist marktkennis. Een optimale inzet, uitgebreide presentatie van je woning, de professionele en herkenbare aanpak zijn de speerpunten van ons. Zeker op de huidige markt kan dat ene stapje extra net het verschil maken. Dat is juist wat je van ons kan verwachten!

Een succesvolle verkoop wordt bereikt met een goede voorbereiding. Daarom begint het verkooptraject met het verzamelen van benodigde gegevens en een vergelijkend onderzoek, met vervolgens een vrijblijvend gesprek bij jou thuis. Aan bod komen uw wensen en verwachtingen rond de verkoop en onze werkwijze. Een persoonlijk aanpak voor jouw woning met een optimale verkoopstrategie.

Maak een afspraak!

Wat kan ik voor u betekenen?